a
a
HomePolítica de privadesa

Qui som

La nostra adreça web és: https://www.smartgrid.cat

Quines dades personals recollim i per què

Comentaris

Quan els visitants deixen comentaris a la web, recollim les dades que es mostren al formulari de contacte, així com també l’adreça IP del visitant i la cadena de l’agent de l’usuari del navegador per ajudar a la detecció de missatges brossa.

Una cadena anonimitzada creada a partir del correu electrònic (també nomenat un hash) pot proporcionar-se al servei Gravatar per veure si l’esteu usant. La política de privadesa del servei Gravatar està disponible aquí:

https://automattic.com/privacy/.

Una vegada aprovat el comentari, la imatge del vostre perfil és visible al públic al context del comentari.

Mèdia

Si pugeu imatges al lloc web, heu d’evitar pujar imatges que incloguin dades de geolocalització (EXIF GPS) incrustades. Els visitants del lloc web poden descarregar i extreure qualsevol informació de les imatges de la web.

Galetes

Si deixeu un comentari en la pàgina web, podeu optar per desar el nom, l’adreça de correu electrònic i la pàgina web en les galetes. Això és per la vostra comoditat per a què no hagueu d’emplenar les dades de nou quan feu un altre comentari.

Si teniu un compte i inicieu sessió en aquesta pàgina web, es definirà una galeta temporal per determinar si el navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà quan tanqueu el navegador.

Si editeu o publiqueu un article, una galeta addicional es desarà al navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’identificador de l’entrada que acabeu d’editar. Expira després d’1 dia.

Enviaments de newsletters

Utilitzem MailChimp com la nostra plataforma d’automatització de la difusió dels nostres continguts. Fent clic a sota enviaràs aquest formulari acceptant que la informació que proporciones serà transferida a MailChimp per processar d’acord amb la seva Política de privacitat i Termes d’ús.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles en aquesta pàgina web inclou contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estigués visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web de tercers poden recollir dades sobre tu, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitoritzar la interacció amb el contingut incrustat, incloent la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

Analítiques

Amb qui compartim les vostres dades

SmartGrid.cattracta les dades dels seus usuaris segons el que preveuen la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, i la resta de normativa aplicable. SmartGrid.cat es compromet a no compartir amb cap altra entitat o organització les dades dels usuaris, ni a fer-ne un ús comercial.

Les dades incloses al web només són destinades al funcionament de les aplicacions pròpies del portal. Mai seran compartides amb ningú, excepte per motius legals o a requeriment de les forces d’ordre públiques sota requeriment judicial.

Quant de temps retenim les dades

Si deixeu un comentari, el comentari i les seves dades meta es retenen indefinidament. Això és per poder reconèixer i aprovar automàticament qualsevol comentari de seguiment en lloc de mantenir-los en la cua de moderació.

Per als usuaris que es registren en la web, també emmagatzemem la informació personal que proporcionen al seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o suprimir la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors de la pàgina web poden també editar aquesta informació.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Si teniu un compte en aquest lloc web o hi heu deixat comentaris, podeu demanar que us enviem un fitxer d’exportació de les vostres dades personals, incloent totes les dades que ens hagueu proporcionat. També podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

On enviem les vostres dades

Els nostres servidors es troben allotjats a la Unió Europea i no fem servir dades dels usuaris al núvol. Els comentaris dels visitants han de ser comprovats mitjançant un servei de detecció de brossa automatitzat.

Informació de contacte

Per contactar amb SmartGrid.cat enviar un correu a la següent adreça: info@smartgrid.cat

Informació adicional

Aquest web no té finalitats comercials, únicament de difusió. És un lloc sense publicitat.

Com protegim les vostres dades

Aquest web compta amb totes les mesures de defensa passiva, control de la contrasenya, contra atacs de força bruta i encriptació dels arxius.

Quins procediments d’incompliment de dades tenim en el lloc

Disposem de còpies de seguretat regularment per a assegurar el funcionament del web.

De quins tercers rebem dades

Aquest lloc web no rep dades sobre usuaris de tercers.